Tocană de fasole şi cârnăciori vegetali

Tocană de fasole şi cârnăciori vegetali


Ingrediente:

600 g fasole tărcată, boabe
300 g fasole albă, boabe
750 ml supă vegetală
2 bucăţi cârnaţi vegetali
350 g roşii din conservă
2 cartofi
2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
2 linguri ceapă tocată
sare, după gust

Preparare:

Se pune fasolea la înmuiat în apă rece, cu o seară înainte de a o prepara. Se pune toarnă supa vegetală într-o oală şi se lasă să dea în clocot, după care se adaugă fasolea, ceapa, usturoiul şi puţină sare.
Se taie cârnaţii rondele şi se împrăştie în aceeaşi compoziţie. Cartofii se curăţă de coajă, se taie cuburi mici şi se adaugă în supă, alături de roşiile din conservă. Se lasă să fiarbă la foc mic, timp de aproximativ 30 minute, până când lichidul scade pe jumătate. Tocana se toarnă fierbinte în boluri şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*