Tocăniţă indiană de legume

Tocăniţă indiană de legume


Ingrediente:

2 dovlecei
1 ceapă albă
1 ardei verde
100 ml lapte de soia
½ linguriţă curry
1 lingură ulei de măsline

Preparare:

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte într-o cratiţă cu ulei de măsline încins. În acest timp, se curăţă dovleceii de coajă, se taie cuburi mici şi se împrăştie peste ceapa călită. Ardeiul se taie şi el cuburi, se omogenizează cu legumele din cratiţă, se acoperă totul cu un capac şi se fierbe înăbuşit timp de 20 minute.
Dacă este nevoie, se adaugă puţină apă caldă, apoi laptele de soia şi curry, se mai lasă câteva minute pe foc şi se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria indiană, Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*