Ciuperci pane

Ciuperci pane


Ingrediente:

250 g ciuperci pleurotus
1 linguriţă unt
pesmet
ketchup

Preparare:

Se toarnă pesmet într-o farfurie. Ciupercile se curăţă, se spală şi se trec prin pesmet, cât timp sunt umede. Odată „îmbrăcate” în pesmet, se aşază într-o tavă unsă cu unt şi se pun la cuptorul încins în prealabil. Se scot după aproximativ 15 minute, se garnisesc cu ketchup şi se servesc calde.

Taguri: , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*