Curry de fasole boabe

Curry de fasole boabe


Ingrediente:

2 conserve de fasole boabe
700 g roşii din conservă, tăiate cuburi
1 ceapă, tocată mărunt
2 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură ghimbir măcinat
1 lingură ulei
1 linguriţă seminţe de susan
1 linguriţă seminţe de chimion
1 linguriţă pastă de curry
sare, după gust

Preparare:

Se încălzeşte uleiul într-o cratiţă şi se prăjesc seminţele de chimion cu cele de muştar iar când încep să plesnească se adaugă ceapa, usturoiul şi ghimbirul, se amestecă bine şi se lasă la rumenit.
Se incorporează roşiile şi sucul lor, boabele de fasole şi pasta curry, se dă focul mic şi se pune capac la oală. Se fierbe înăbuşit timp de 20 minute, până se îngroaşă compoziţia, se presară sare şi se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*