Fusili cu vinete

Fusili cu vinete


Ingrediente:

450 g paste fusili
1 vânătă
60 ml ulei de măsline
150 g roşii din conservă
150 ml sos de roşii
150 g pastă de roşii
4 căţei de usturoi, tocaţi fin
oregano, busuioc, cimbru
sare

Preparare:

Se curăţă vânăta de coajă şi se taie cuburi. Într-o tigaie cu pereţi largi se încălzeşte ulei de măsline, se presară usturoiul şi se căleşte uşor, se adaugă cuburile de vânătă, se învârte cu o spatulă de lemn până se înmoaie puţin, după care se incorporează roşiile, pasta şi sosul de roşii, oregano, cimbru şi busuioc, după gust. Se presară sare şi se fierbe înăbuşit, sub capac, timp de cel puţin 15 minute.
În acest timp, se fierb pastele în apă, se scurg şi se aşază pe un platou. Deasupra se toarnă sosul de vinete şi se serveşte.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*