Legume cu lapte de cocos

Legume cu lapte de cocos


Ingrediente:

400 g cartofi
200 g fasole verde
1 ceapă albă
1 ardei roşu
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
200 g varză tocată
250 ml lapte de cocos
1 lingură ulei
1 linguriţă curcuma
2 linguriţe coriandru măcinat
1 linguriţă sare

Preparare:

Se curăţă cartofii şi se taie fiecare în 4; ardeiul se taie bucăţi mici; fasolea se rupe în 2. Ceapa se taie inele şi se căleşte într-o cratiţă cu ulei fierbinte, se adaugă usturoiul şi curcuma, se amestecă uşor şi se condimentează cu sare şi coriandru.
Peste câteva minute se toarnă laptele de cocos şi se incorporează cartofii. Se fierbe totul timp de 10 minute, după care se împrăştie varza, păstăile de fasole şi ardeiul, se învârte cu o lingură d lemn şi se lasă la fiert încă 15 minute. Preparatul se serveşte cald.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*