Salată de ciuperci cu verdeaţă

Salată de ciuperci cu verdeaţă


Ingrediente:

150 g ciuperci
4 cepe roşii, tăiate julien
3 linguri supă de legume
2 linguri sos de soia
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguri coriandru mărunţit
1 lingură ceapă verde, tocată fin
1 lingură orez măcinat
1 linguriţă mentă tocată fin
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se curăţă ciupercile, se taie felii fine şi pun la înăbuşit în supa de legume. După aprximativ 10 minute, se iau deoparte, se aşază într-o salatieră şi se asezonează cu zeama de lămâie, sosul soia şi se condimentează cu sare şi puţin piper. Se amestecă bine, deasupra se împrăştie ceapa julien şi verdeţurile, după care se lasă la rece până în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu ciuperci, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*