Salată de ouă cu caşcaval şi maioneză, în straturi

Salată de ouă cu caşcaval şi maioneză, în straturi


Ingrediente:

6 ouă
200 g caşcaval
200 g telemea sărată
150 g maioneză cu smântână
sare, după gust

Preparare:

Se fierb ouăle tari, apoi se dau prin răzătoarea mică. Separat, caşcavalul se dă prin răzătoarea mică, aşa se procedează şi cu telemeaua sărată.
Se aşază un strat de telemea, apoi un strat de ouă, un strat de caşcaval. Deasupra se toarnă din maioneza cu smântână. Se mai repetă operaţiunea încă o dată. Se garniseşte cu pătrunjel tocat fin şi bucăţele de gogoşari roşii.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de Paşti, Salate, Salate cu brânză, Salate cu ouă.

Exprimați-vă opinia

*