Salată de ouă, salam şi parmezan

Salată de ouă, salam şi parmezan


Ingrediente:

1 linguriţă suc de lămâie
1 ceapă verde
1 ţelină
piper
1 linguriţă muştar
sare
3 ouă
1 cârnaţ
câteva linguriţe maioneză
câteva linguriţe parmezan

Preparare:

Se fierb ouăle şi se taie mărunt. Se prăjeşte cârnatul şi se taie cuburi. Se toacă ceapa şi ţelina. Se rade parmezanul. Se amestecă ouăle cu ţelina, cârnatul, maioneza şi parmezanul.
Se stropeşte cu suc de lămâie. Se amestecă. Se condimentează cu sare şi piper. Se lasă câteva minute la rece înainte de servire.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de Paşti, Salate, Salate cu brânză, Salate cu carne, Salate cu ouă.

Exprimați-vă opinia

*