Soteu de dovlecei cu verdeaţă

Soteu de dovlecei cu verdeaţă


Ingrediente:

3-4 dovlecei
2-3 cepe verzi
1 ardei verde, tocat fin
2 foi de dafin
1 căţel de usturoi, mărunţit
ulei de măsline
tarhon, cimbru, pătrunjel
sare şi piper

Preparare:

Ceapa se taie fin şi se căleşte în ulei de măsline încins, alături de usturoi. Dovleceii se curăţă de coajă, se taie cuburi mici şi se împrăştie în tigaia cu ceapă călită, se adaugă ardeiul verde, se condimentează cu sare, piper, cimbru, dafin şi tarhon. Se lasă la rumenit câteva minute, se adaugă apă şi se lasă la foc mic, până când scade lichidul şi se asezonează cu pătrunjel verde tocat.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*