Supă de legume cu paste

Supă de legume cu paste


Ingrediente:

150 g fasole verde păstăi
100 g mazăre boabe
2,5 L apă
200 g spaghete
2 morcovi
2 roşii
1 ceapă albă
1 lingură ulei de măsline
1 lingură pătrunjel tocat

Preparare:

Se curăţă păstăile de capete şi se rup în 2; morcovii şi roşiile se curăţă şi se taie cuburi. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o cratiţă cu ulei de măsline fierbinte, alături de morcovi, se învârte cu o spatulă de lemn, iar când acestea se rumenesc, se adaugă fasolea, mazărea şi roşiile, se fierb înăbuşă la foc mic timp de 5 minute, apoi se toarnă apa. Se condimentează cu sare şi piper, se acoperă cu un capac şi se fierbe la foc mediu pentru încă 30 minute.
Se rup spaghetele în 3 şi se incorporează în supă, se mai lasă la fiert până se înmoaie şi supa se serveşte fierbinte, garnisită cu pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*