Tocană din 7 feluri de legume

Tocană din 7 feluri de legume


Ingrediente:

2 zucchini
2 roşii
2 cartofi
2 cepe
2 ardei roşii
2 rădăcini ţelină
4 ciuperci mari
250 g pastă de tomate
250 ml apă
1 lingură ulei
1 lingură zahăr
sare, după gust

Preparare:

Se curăţă dovleceii de coajă şi se taie bucăţi de mărimea dorită. Se procedează la fel cu ţelina, morcovii, ceapa şi ciupercile; ardeiul se taie şi el bucăţi şi se pune împreună cu celelalte legume într-o oală cu ulei încins. Când încep să se rumenească puţin, se adaugă apa, zahărul şi pasta de roşii, se condimentează cu sare şi se lasă să dea în clocot.
Roşiile se decojesc, se taie cuburi mici şi se incorporează în compoziţia ce fierbe. Se acoperă vasul cu un capac şi se înăbuşă timp de 20 minute sau mai mult, dacă legumele nu sunt pătrunse bine.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu ciuperci, Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*