Editura Urban Lifestyle te trimite în Grecia

Editura Urban Lifestyle te trimite în Grecia


PARTICIPAREA S-A ÎNCHEIAT ÎN DATA DE 25 AUGUST 2009.

Extragerea a avut loc în redacţia cotidianului online CityNews (www.citynews.ro) , iar în site-ul editurii sunt afişaţi câştigătorii.

grecia3

Editura Urban Lifestyle oferă o cazare de 2 persoane pentru 7 nopţi, în Grecia, la hotel Akrogiali 3* (Polichrono), cazare cu demipensiune, din 19 septembrie 2009.
Localizare: Grecia, Halkidiki – Kassandra, în localitatea Polichrono, la 85 km de aeroport şi numai 60 metri de plajă cu distincţia Steagul Albastru.
Masa: demipensiune (mic dejun continental îmbunătăţit – bufet, cina – meniu fix)

Ce trebuie să faci?

Pentru a putea participa la tombolă trebuie să ai peste 18 ani, să te înregistrezi pe site-ul editurii şi să comanzi cărţi în valoare de minimum 32 de lei, adică minimum 4 cărţi!

Plata cărţilor (rambursul) se efectuează la ridicarea coletelor de la poştă, cupoanele prin care se certifică plata contravalorii coletului vor participa la extragerea câştigătorului tombolei, fiecare persoană, care comandă prin internet sau cumpără cărţi în cadrul Campionatului de Gătit în Aer Liber (8-10 mai, Parcul Izvor – București), va intra în concurs.

La efectuarea oricărei comenzi vă rugăm să furnizaţi datele din buletin sau cartea de identitate, nume-prenume, adresă, oraş, cod poștal, număr de telefon, aceste date sunt obligatorii pentru participarea la tombolă!

Câştigătorul vacanţei în Grecia trebuie să confirme plecarea până în data de 12 septembrie 2009, prin email sau prin telefon, urmând sa fie contactat telefonic pentru alte detalii referitoare la VOUCHER şi plecare.

grecia2

IMPORTANT: Nu se plăteşte contravaloarea excursiei! Nu se strămută premiul pe numele altei persoane decât cea care a făcut comanda. Nu este inclus în premiu transportul, nici avion, nici autocar. Cei doi adulţi pot fi însoţiţi de un copil, cu condiția ca acesta să aibă sub 12 ani. Pentru a putea pleca în Grecia, cărţile de identitate trebuie să fie valabile cel puţin 6 luni de la data plecării.

Hotel Akrogiali (30 fotografii)
4 Mai 2009

  
Pagini: 1 2

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Concursuri Online

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Articole, Evenimente.

2 raspunsuri la Flinstones şi o porţie de pop-corn

  1. Lora a spus:

    “Carnea – una dintre cele mai populare reţete cu carne este “gebratten”, un amestec de carne parţial prăjită, zahăr, frunze de dafin, piper, struguri, smântână, …” – nu exista la trditia evreiasca amestecatul carnii cu lactatele – se imbolnaveste si ficatul si 1data cu el cade si stomacul bolnav de ulcer! ;)

  2. Asterisc a spus:

    Felicitari, o bucatarie inedita, plina de mister, Multumim.

Exprimați-vă opinia

*