Frigărui de pui cu legume

Frigărui de pui cu legume


coperta
Ingrediente:

1 kg piept de pui dezosat, fără piele
3 cepe albe
2 ardei graşi galbeni
2-3 ardei roşii
250 g cherry roşii
250 g cherry galbene
200 g ciuperci mici

Marinata:

1 pahar vin alb, sec
3 linguri sos de soia
Ulei de măsline
2 linguri oţet balsamic
2 linguri pastă de ardei iute
2 linguri miere
1 lingură muştar

Preparare:

Carnea se taie cuburi mari apoi se pune la marinat, omogenizând ingredientele aferente marinatei, se lasă la rece peste noapte.
A doua zi carnea se scurge de marinată. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa – felii, ciupercile – dacă sunt mari – se taie în două.
Se înfig pe beţişoare alternativ bucăţi de carne, ceapă, ciuperci, ardei, roşii, apoi se pun pe grătar, se rotesc beţişoarele pe foc până se face carnea. Se serveşte pe pat de orez.

frigarui (12 fotografii)
31 Mai 2009

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Fripturi, Reţeta zilei, Reţete cu poze.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*