Tort Tiramisu

Tort Tiramisu


torttiramisutrimisa de Elena Harmath

Ingrediente:

2 pachete piscoturi Savoiardi
3 cuti mascarpone (250 g/cutie)
1 cutie frisca Hulala (de un sfert de kg)
Esenta de migdale
Cafea
Cacao

Preparare:

Pasul 1 : Intr-un vas, ½ din frisca Hulala se amesteca cu crema mascarpone, se bate cu mixerul, pentru aroma se pot pune cateva picaturi de esenta de migdale. Restul de frisca se bate cu mixerul intr-un alt vas. Se pregateste cafeaua (eu nu pun zahar in cafea).

Pasul 2 : Se inmoaie repede piscoturile in cafea (sa nu fie prea patrunse) si se asaza in tava. Se pune ¾ din crema de mascarpoane peste stratul de piscoturi.

Pasul 3 : Se inmoaie restul de piscoturi, apoi se pun peste crema. Peste al doilea strat de piscoturi se asterne restul de crema. Dupa ce se intinde crema pe toata suprafata, se intinde si frisca. Se pudreaza cu cacao.

Pasul 4 : Se lasa la rece 4-5 ore.

Pasul 5 : Pofta buna !!!

Tort Tiramisu (11 fotografii)
30 Martie 2009

Taguri: , , , ,
Categorii: Reţete cu poze, Reţetele voastre, Torturi.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*