Conopidă gratinată

Conopidă gratinată


Ingrediente:

1 căpăţână conopidă
300 ml smântână
100 g şuncă
50 g brânză gruyère, rasă
3 cartofi
1 ou
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se încinge cuptorul în prealabil. Conopida se desprinde bucheţele şi se aşază într-o cratiţă mai mare, alături de cartofii curăţaţi, se fierb sub capac timp de 10 minute.
Cartofii se taie rondele şi se aşază într-o tavă unsă cu unt, alături de conopidă şi de şuncă tăiată cubuleţe. Se face un amestec din ou şi smântână care se toarnă peste legumele din tavă, deasupra se presară brânză rasă, se condimentează cu sare şi piper iar tava se dă la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu carne, Aperitive cu legume, Aperitive cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*