Paste Carbonara

Paste Carbonara


4 iunie 1876 înseamnă înfiinţarea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie a României şi tot în România, 4 iunie 2004 se inaugurează „Aqua Park”, cel mai mare parc acvatic din ţara noastră. Se naşte Alexandru Arşinel (1939), actorul român de comedie şi actriţa americană Angelina Jolie (1975). Casanova…se stinge din viaţă, la 4 iunie 1798, pe numele său întreg Giovanni Giacomo Casanova de Seingalt, aventurierul italian, cunoscut în întreaga lume, dacă nu direct, atunci prin memoriile sale, sub numele de „Povestea vieţii mele”, în care evocă experienţele şi peripeţiile sale amoroase, precum şi moravurile epocii respective.

Ingrediente:

500 g paste sau spaghete
200 g şuncă, tăiată cubuleţe
2 ouă
4 gălbenuşuri
100 g parmezan ras
piper măcinat, după gust

Preparare:

Se fierb pastele într-o oală cu apă sărată, apoi se scurg (se mai lasă puţină apă pe fundul vasului) şi se păstrează calde. Şunca se împrăştie într-o cratiţă şi se lasă la prăjit, fără grăsime. În acest timp, se bat ouăle împreună cu gălbenuşurile şi jumătate din cantitatea de parmezan, se presară piper şi se amestecă bine, se toarnă peste pastele fierte, alături de şunca prăjite, se învârte bine cu o furculiţă, se adaugă apoi restul de parmezan, se amestecă şi preparatul se serveşte imediat, cât este cald.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu ouă, Pizza şi paste, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*