Salată de roşii cu coriandru

Salată de roşii cu coriandru


2 iunie este ziua în care se recunoaşte Independenţa de stat a României, anul 1880, de către Guvernul SUA. Şi pentru Italia este motiv de sărbătoare, 2 iunie aniversează proclamarea Republicii; 2 iunie 1840 se naşte scriitorul britanic Tomas Hardy.

Ingrediente:

5 roşii
50 g coriandru sau pătrunjel
3 linguri suc de lămâie
2 linguri ulei de măsline
1 linguriţă zahăr
1 vârf de cuţit boia
1 vârf de cuţit piper
sare, după gust

Preparare:

Roşiile se spală şi se taie cubuleţe şi se aşază într-un castron. coriandrul se taie mărunt, apoi se împrăştie peste roşii şi se amestecă bine. Separat, se prepară un sos dulce-acrişor din ulei, zahăr, suc de lămâie, sare, piper şi boia, care se toarnă apoi peste roşii, se omogenizează şi salata astfel obţinută se pune la rece până în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*