Frumuseţea: un „must have” al sezonului

Frumuseţea: un „must have” al sezonului


beautyfemeieLuna acesta se poartă coafurile cu breton asimetric, cu o linie prelungită spre centrul frunţii, luna viitoare se poartă şuviţe uşor platinate, peste încă o vreme va fi în trend tunsura „bob”. Lucrurile se schimbă destul de repede şi ai într-adevăr nevoie de documentare şi de ajutor pentru a putea ţine pasul.
Iată de ce vă stau la dispoziţie atâtea site-uri specializate, beauty-center-uri, reviste, o armată de profesionişti în slujba FRUMUSEŢII dumneavoastră, „must have”-ul sezonului.
Ar fi încă extrem de simplu dacă dilema despre frumuseţe s-ar opri la frizură, la machiaj sau la cel fel de decolteu vă permite moda din această vară. Dar nu, dragelor, a fi frumoasă înseamnă un maraton continuu printre reviste de specialitate, stilişti şi desigur, cele mai noi, mai trendy şi cool produse. Exact, aţi înţeles: suntem, trebuie să fim cu toate victime ale consumerismului, victime ale unei munci de Sisif pentru care moda va rămâne întotdeauna cu o sutime de secundă în faţă, deci cu o duzină de produse în plus de achiziţionat!
Profunzimea ideii de frumuseţe nu mai rezidă demult în principii estetice bine conturate în jurul armoniei, în jurul proporţiei şi aşa mai departe. Odată „deconstruite” toate curentele de modă (clasicii ani `30, `60, `90), se pare că omenirii nu îi mai rămâne decât o singură cale: să graviteze superficial în jurul trend-urilor de o zi, în jurul brizelor modei. Profunzimea ideii de frumuseţe este superficialiatea.
Forţată exprimare, forţată modă, forţate victime ale imperativului ei…
Vă dorim o coafură în trend, un trainer cool pentru aerobic şi o cremă nouă, o altă cremă împotriva ridurile care vor veni!

Ana-Maria Radu

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Diete/Sănătate.

1 raspuns la Fructul de aur – koum quat

  1. Paulina a spus:

    pfui, nu-i chiar asa. mai mor si oameni pcfeert sanatosi. marea problema cu gripa asta e ca nu prea se stie exact ce e cu ea si cum ataca. mor mai mult tinerii (de obicei de gripa mor batranii), la unii oameni se manifesta foarte lejer, la altii e extrem de agresiva etc. deci marea problema e ca nu prea se stiu multe. altfel, imi inchipui ca o fi mare tambalau la tv. dar nici chiar de ignorat nu-i. (eu invat treburile astea de la nemti, aici nu-i nici o isterie, dar oamenii sunt un pic ingrijorati. mai ales ca a murit si o femeie de 40 si ceva de ani care nu avea nici o alta boala )

Exprimați-vă opinia

*