Piure de vinete cu ardei

Piure de vinete cu ardei


15 iulie este momentul înfiinţării revistei „Luceafărul”, anul 1958, condusă de către Mihai Beniuc. În anul 1606, la 15 iulie, se naşte pictorul de origine olandeză Rembrandt van Rijn, iar în 1930 filozoful francez, iniţiator al deconstructivismului, Jacques Derrida. În Brunei se sărbătoreşte Ziua de naştere a Sultanului.

Ingrediente:

2-3 vinete
4-5 ardei grași
3 căţei de usturoi
pătrunjel verde, tocat
oţet
ulei de măsline
sare

Preparare:

Vinetele şi ardeii se aşază într-o tavă şi pun la cuptor. Se jupoaie apoi de pieliţe şi se taie bucăţi mici care se pun într-un castron, se toarnă ulei şi se învârte cu o lingură de lemn, se incorporează puţin oţet, apoi sare, după care se garniseşte cu pătrunjel verde şi usturoi mărunţit.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*