Salată verde cu ou

Salată verde cu ou


17 iulie 1955…memorabilă dată, atunci a fost inaugurat Disneyland, celebrul parc de distracţii american. Coreea de Sud sărbătoreşte astăzi Ziua Constituţiei şi tot pe 17 iulie se naşte fizicianul belgian Georges Henri Lemaître; se stinge din viaţă publicistul român Theodor Rosetti.

Ingrediente:

1 salată verde
2-3 fire ceapă verde, tocată
2 ouă fierte tare
suc de lămâie
ulei de măsline
sare şi piper

Preparare:

Se spală salata verde şi se taie fâşii, se aşază într-o salatieră, alături de ceapa verde. Ouăle se decojesc, se taie felii şi se împrăştie peste salată, se condimentează cu sare şi piper, se toarnă ulei şi suc de lămâie, după gust, se omogenizează din nou şi se păstrează la rece până în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume, Salate cu ouă.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*