Aripi de pui în sos condimentat

Aripi de pui în sos condimentat


Ingrediente:

12 bucăţi aripi de pui
60 g unt topit
125 g zahăr brun
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
3 linguri sos piperat
2 linguri sos soia
1 vârf de cuţit boia iute

Preparare:

Se încălzeşte cuptorul în prealabil. Într-un castron se combină untul cu sosul iute, boiaua, sosul de soia, zahărul şi cu usturoiul.
Aripile de pui se asezonează cu acest sos, se aşază într-o tavă şi se coc timp de 45 minute, după care se scot pe un platou şi se garnisesc cu eventualul sos rămas.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Fripturi, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*