Biscuiţi cu ciocolată, migdale şi cireşe

Biscuiţi cu ciocolată, migdale şi cireşe


Ingrediente:

200 g făină
10 linguri migdale tocate
5 linguri cireşe glasate
1 lingură coajă rasă de lămâie
5 linguri stafide
100 g unt
200 g zahăr brun
1 linguriţă sirop
200 g ciocolată

Preparare:

Fructele, stafidele şi migdalele se toacă mărunt şi se amestecă cu făină. Separat, se face o compoziţie din unt, sirop şi zahăr brun. Se lasă totul la foc mic, până ce amestecul se omogenizează şi zahărul se topeşte. Se combină totul apoi se ia câte 1 linguriţă şi se aşază pe tavă (în formă de biscuiţi).
Prăjiturele obţinute se coc 7 minute la foc mediu, se lasă în tavă să se răcească, se stropesc cu ciocolată topită şi se servesc.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Prăjituri cu fructe, Pâine şi patiserie.

Exprimați-vă opinia

*