Blitva (Salată de sfeclă)

Blitva (Salată de sfeclă)


În 7 august 1864 a fost înfiinţată Primăria din Bucureşti, avându-l ca primar (ales) pe Barbu Vlădoianu, general şi om politic român. În 7 august se năştea Mata Hari (1876), dansatoare olandeză, spioană în serviciul Germaniei, executată de către francezi în 1917, dar şi solistul formaţiei Iron Maiden, Bruce Dickinson (1958).

Ingrediente:

1 kg frunze de sfeclă
2 cartofi
3 linguri ulei de măsline
1 lingură vegeta
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se pune apă la fiert într-o oală mare şi se adaugă vegeta. Sfecla se curăţă şi se taie bucăţi, apoi se pune şi ea în oala cu apă; se procedează la fel cu cartofii. După 10 minute de fiert, legumele se scurg, se stropesc cu ulei de măsline şi se condimentează cu sare şi piper.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*