Carne de iepure şi legume

Carne de iepure şi legume


Carne de iepure şi legume

1,5 kg carne de iepure tăiată mărunt
10 linguriţe făină
3 ardei
1 ardei iute
5 căţei de usturoi
1 ceapă
1 ceaşcă vin alb
3 lămâi
1 ceaşcă măsline
1 ceaşcă ulei
1 ceaşcă supă de carne de pui

Preparare:

Se toacă ceapa şi ardeii. Se dau bucăţile de carne de iepure prin făină şi se prăjesc câteva minute până se rumenesc. Se scot, iar în locul lor, în aceeaşi tigaie, se pun ardeii, ceapa, lămâile tăiate felii şi măslinele curăţate de sâmburi şi spălate. Se lasă câteva minute la foc mic, apoi se adaugă usturoiul şi carnea. Se toarnă vinul şi supa peste. Se acoperă şi se fierbe la foc mic o oră până se înmoaie carnea. La sfârşit, se strecoară lichidul şi se dă în clocot, apoi se fierbe cu condimente până se îngroaşă. Acesta va fi sosul. Carnea se serveşte cu legume coapte şi pătrunjel tocat.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de iepure, Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Rețete cu vânat.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*