Carne de miel caramelizată

Carne de miel caramelizată


Ingrediente:

14 bucăţi carne de miel
4 căţei de usturoi, mărunţiţi
20 g coriandru proaspăt, tocat
6 linguri zahăr brun
4 linguri sos de soia
4 linguri oţet de orez
felii de cartofi, pentru ornat
păstăi de fasole, pentru ornat

Preparare:

Într-un cratiţă se amestecă zahărul brun, coriandrul, sosul soia, usturoiul şi oţetul, se adaugă carnea de miel şi se incorporează bine în această marinată. Se acoperă vasul şi se pune la frigider peste noapte.
Se încinge cuptorul grill şi se unge cu ulei, după care se coc bucăţile de miel, până ce se rumenesc şi se caramelizează. În acest timp se prăjesc cartofii şi păstăile de fasole verde. Când mielul este gata, se scoate pe un platou mare şi se garniseşte cu legumele gratinate.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria americană, Carne de miel, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*