Conopidă cu cartofi

Conopidă cu cartofi


Ingrediente:

1 conopidă
10 g slănină
450 g cartofi
1 ceapă
3 ouă
3 linguri făină
1 lingură pătrunjel tocat
sare

Preparare:

Se taie slănina cuburi şi se căleşte. Se adaugă ceapa tocată. Conopida se rupe, cartofii se taie felii şi se opăresc, apoi se scurg şi se amestecă cu amestecul de slănină. Deasupra se toarnă ouăle bătute cu făină. Se condimentează şi se dau la cuptor. Când sunt gata se decorează cu pătrunjel verde tocat.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Garnituri, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu legume, Mâncăruri cu ouă.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*