Creveţi marinaţi

Creveţi marinaţi


1 august – Ziua Naţională a Elveţiei, Proclamarea Independenţei Republicii Benin…şi ziua în care este abolită sclavia în vechiul Imperiu Britanic. La 1 august se naşte scriitorul român Gelu Naum, totodată politicianul Mugur Isărescu şi actorul Horaţiu Mălăiele. Întorcându-ne în timp, trebuie amintită reuşita Statelor Unite, aceea de a fi cumpărat de la Franţa drepturile asupra Canalului Panama.

Ingrediente:

250 g cremă de brânză
120 g creveţi curăţaţi
125 g sos chili
125 g maioneză
60 g ceapă albă, tocată mărunt
2 linguriţe hrean tocat mărunt

Preparare:

Se incorporează sosul chili în crema de brânză, apoi se adaugă maioneza, ceapa şi hreanul. Se omogenizează bine şi se toarnă peste creveţi, se lasă la marinat cel puţin 1 oră. Preparatul se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Fructe de mare, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*