Dressing de usturoi cu lămâie

Dressing de usturoi cu lămâie


Ziua de 13 august aduce aminte de ridicarea Zidului Berlinului (care a însemnat frontiera RDG-ului aproape 28 de ani). Jocurile Olimpice de la Atena, ediţia 2004, se deschideau tot pe 13 august. În Tunisia se celebrează Ziua femeii.

Ingrediente:

1 căţel de usturoi
coaja de la 1 lămâie, rasă
50 ml suc de lămâie
180 ml ulei de măsline
1 crenguţă rozmarin

Preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, apoi rozmarinul şi se amestecă, se adaugă coaja de lămâie şi uleiul de măsline, se incorporează sucul de lămâie, se omogenizează foarte bine şi se dă la rece. Se serveşte cu soteu de legume, paste, fructe de mare sau salate.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*