Lasagna cu carne de vită

Lasagna cu carne de vită


Ingrediente:

300 g carne de vită
300 g roşii în bulion
100 g ciuperci
1 căţel de usturoi
300 ml supă
3 linguriţe unt
1 pachet lasagna
300 ml lapte
3 linguriţe făină
5 linguriţe brânză parmezan
sare, piper

Preparare:

Se macină carnea şi se toacă ceapa, după care se călesc împreună. Se adaugă supa, usturoiul, roşiile şi ciupercile. Se lasă 1 oră la foc mic, până se obţine un sos gros, în care se poate adăuga făină. Se face un sos Bechamel din unt moale, făină şi lapte.
Se amestecă până se înmoaie, apoi se adaugă brânza rasă, sare şi piper, după gust. Se unge o tavă şi se umple cu un strat de amestec de carne şi ceapă, unul de lasagna şi unul de sos, procedeul se repetă de câteva ori. La sfârşit se presară parmezan şi se coace trei sferturi de oră în cuptorul încins.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aluaturi, Aperitive, Aperitive cu carne, Bucătăria italiană, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*