Mâncare de pui cu legume şi cuşcuş

Mâncare de pui cu legume şi cuşcuş


Ingrediente:

500 g fasole garbazo
1 kg cuşcuş
3 linguri ulei de măsline
1 kg pui tăiat bucăţi
1 L supă de pui
3 morcovi tocaţi
3 cepe tocate
2 gulii tăiate cuburi
3 căţei de usturoi zdrobit
1 lingură coriandru măcinat
un vârf de cuţit boia
un vârf de cuţit turmeric
3 zucchini tăiaţi felii
sare, piper

Preparare:

Se încinge ulei în tigaie, se adaugă bucăţile de carne de pui, se călesc 5-7 minute, până se rumenesc, apoi se scurg.
Supa se pune la fiert, împreună cu morcovii, ceapa, gulia, usturoiul, coriandrul, boia şi turmericul. Se dă în clocot, apoi se fierbe. După 10 minute, se adaugă zucchini, fasolea şi puiul prăjit. Se acoperă totul şi se lasă la foc mic, până se înmoaie toate ingredientele.
Se serveşte totul, cât mai frumos aranjat, pe lângă cuşcuş.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*