Miel cu stafide la cuptor

Miel cu stafide la cuptor


Ingrediente:

1 kg carne de miel, curăţată de grăsime, tăiată felii
600 g ceapă albă, tăiată julien
600 g roşii, tăiate bucăţi
250 g stafide uscate
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
200 ml vin alb
2 foi de dafin
½ linguriţă curry
½ linguriţă scorţişoară
½ linguriţă de cimbru
sare

preparare:

Bucăţile de roşii, ceapa tocată, stafidele, usturoiul pisat, scorţişoara, curry, cimbrul şi foile de dafin se pun la fiert într-o cratiţă cu puţină apă, se adaugă şi carnea de miel, se acoperă vasul cu un capac şi pune la cuptor pentru 1 oră jumătate. Când este gata, preparatul se scoate pe o farfurie adâncă şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de miel, Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*