Negrese

Negrese


Ingrediente:

200 g ciocolată
200 g zahăr
200 g ciocolată cu lapte
125 g alune tocate
120 g unt
2 ouă
1-2 linguriţe esenţă de vanilie
250 g făină
un vârf de cuţit praf de copt
un vârf de cuţit sare

Preparare:

Se amestecă ciocolata albă cu zahăr şi unt. Compoziţia se dă 1 minut în cuptorul cu microunde, se bate bine, după care se combină cu ouăle şi vanilia. Se incorporează făină şi praf de copt, sare, bucăţi de ciocolată cu lapte şi alune.
Aluatul se toarnă în tavă unsă, tapetată cu hârtie de copt, se coace 25 de minute, iar când se rumeneşte se scoate din cuptor, se lasă să se răcească şi se taie bucăţi.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri.

Exprimați-vă opinia

*