Pandişpan cu cafea şi ciocolată

Pandişpan cu cafea şi ciocolată


Ingrediente:

500 g făină
500 g zahăr
200 g cacao
1 linguriţă praf de copt
2 ouă
250 ml lapte amestecat cu un strop de oţet
125 ml ulei
2 linguriţe oţet
250 ml cafea rece
un vârf de cuţit sare

Preparare:

Se face o compoziţie din făină, zahăr, cacao, praf de copt şi sare. Deasupra se sparg ouăle, se toarnă cafeaua, laptele şi oţetul, se amestecă bine, după care, aluatul rezultat se toarnă în tavă unsă. Prăjitura se coace 35 de minute sau cât este necesar până se întăreşte uniform. Se taie cuburi se pudrează cu zahăr şi se lasă să se răcească.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri.

Exprimați-vă opinia

*