Paste cu miel

Paste cu miel


Ingrediente:

300 g carne de miel
500 g paste
ulei
100 g fasole verde
piper
1 ceapă verde
1 ceaşcă ţelină
1 ceaşcă lapte praf
1 linguriţă esenţă de nucă de cocos
1 linguriţă sos de soia
3 linguriţe sos picant
3 linguriţe unt de arahide
1 ceaşcă porumb
pătrunjel
sare

Preparare:

Se toacă ceapa, ţelina şi se taie fasolea verde. Se amestecă sosul de soia cu sosul picant, untul de arahide, puţin ulei, lapte praf şi esenţă de nucă de cocos. Se condimentează cu sare şi piper. Se lasă câteva minute la foc mic până se obţine o pastă.
Se taie carnea şi se prăjeşte câteva minute pe fiecare parte. Se acoperă şi se lasă să se răcească apoi se feliază. Se pun pastele la fiert în apă clocotită.
După câteva minute se scot şi se scurg. Se fierbe fasolea verde cu sare şi se amestecă cu pastele, porumbul, ţelina şi ceapa. Se aşază pe un platou.
Deasupra se pun feliile de carne şi se toarnă sosul cu nucă de cocos. Se decorează cu pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de miel, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste, Salate, Salate cu carne.

Exprimați-vă opinia

*