Paste spiralate cu carne de vită

Paste spiralate cu carne de vită


Ingrediente:

450 g paste spiralate
3 ceşti carne de vită
1-2 ceşti ardei
1 ceaşcă ţelină
1 ceaşcă ceapă roşie
1 castravete murat
3 cepe verzi
1 ceaşcă lapte
3 ceşti maioneză
1 ceaşcă smântână
1 linguriţă seminţe de mărar
un vârf de cuţit piper

Preparare:

Se toacă carnea şi se căleşte. Se toacă ardeii, ţelina şi castravetele, iar ceapa se taie felii. Se fierb pastele şi se scurg, după aceea se clătesc cu apă rece. Se amestecă cu ardeii, carnea, ţelina, ceapa şi castravetele.
Se face un dressing din condimente dizolvate în puţină apă, lapte, maioneză, smântână, mărar şi piper. Se toarnă peste paste şi se amestecă, apoi se acoperă şi se lasă un sfert de oră la rece.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*