Paste spiralate cu carne de vită

Paste spiralate cu carne de vită


Ingrediente:

450 g paste spiralate
3 ceşti carne de vită
3 ardei
200 g ţelină
200 g ceapă roşie
1 castravete murat
3 cepe verzi
150 ml lapte
500 g maioneză
200 g smântână
1 linguriţă seminţe de mărar
sare, piper

Preparare:

Se toacă carnea şi se căleşte. Se toacă ardeii, ţelina şi castravetele, iar ceapa se taie felii. Se fierb pastele şi se scurg, după aceea se clătesc cu apă rece. Se amestecă cu ardeii, carnea, ţelina, ceapa şi castravetele.
Se face un dressing din condimente dizolvate în puţină apă, lapte, maioneză, smântână, mărar şi piper. Se toarnă peste paste şi se amestecă, apoi se acoperă şi se lasă un sfert de oră la rece.

Taguri: , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*