Peşte la grătar

Peşte la grătar


Ingrediente:

500 g carne de peşte alb
10 lipii din făină de porumb
250 g varză roşie tocată
1 legătură ridichi tăiate felii
50 g coriandru verde tocat
3 lămâi
3 linguriţe sos picant (cu hrean sau ardei iute)
sare de mare

Preparare:

Se taie peştele bucăţi mari, apoi se stropeşte cu suc de lămâie, se sărează şi se lasă la marinat 1 oră. Se prăjeşte la foc mic, până se rumeneşte pe ambele părţi, dar nu se arde. Se împachetează în lipii încălzite şi prăjite puţin pe grătar şi se serveşte fierbinte. Nu uitaţi ca lângă feliile de peşte (stropite din nou cu suc de lămâie), să puneţi câte puţină sare şi o porţie din legumele enumerate, tăiate mărunt.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Fripturi, Mâncăruri cu carne, Peşte.

Exprimați-vă opinia

*