Piept de pui cu cuşcuş

Piept de pui cu cuşcuş


Ingrediente:

450 g piept de pui tăiat felii
1 zucchini tăiat cuburi
250 ml apă
250 g conopidă tocată
250 g cuşcuş
1 ceapă albă tocată
2 căţei de usturoi zdrobit
1 lingură chimion
½ linguriţă scorţişoară
250 g roşii din conservă, tocate
2 morcovi tocaţi
1 ţelină tocată
1 ardei roşu tocat
1 nap
250 ml supă de pui
3 linguri pătrunjel verde tocat
2 linguri ulei de măsline
sare, piper

Preparare:

Se încinge ulei în tigaie, se adaugă ceapa şi se căleşte 5 minute la foc mic, apoi se condimentează. Se adaugă roşiile, morcovii, ţelina, conopida, ardeiul, napul şi supa. Se dă totul în clocot şi se fierbe 15 minute la foc mic.
Se incorporează pieptul de pui, zucchini, iar după alte 10 minute, cuşcuşul fiert şi afânat cu ajutorul furculiţei.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*