Pilaf cu iepure

Pilaf cu iepure


Ingrediente:

700 g carne de iepure
3 ceşti apă
1 morcov
5 linguriţe ulei
1 cană orez
1 ceapă
sare, piper

Preparare:

Se taie carnea felii, se stropeşte cu oţet, se sărează şi se lasă 3 ore să se marineze, apoi se scurge bine şi se prăjeşte la foc mic. Orezul se spală şi se fierbe. Când este gata, se adaugă carnea şi se condimentează. Se coace 5 minute cu capac. Morcovii se rad, ceapa se toacă, se căleşte şi se amestecă în pilaf. Se lasă la foc mic până toate ingredientele sunt gata. Se condimentează şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Carne de iepure, Mâncăruri cu carne.

1 raspuns la Sângerete

  1. Viorel DINU a spus:

    Am preparat reteta voastra in sera de revelion, usor de facut si tare ca senzatie…super apreciata la masa.

Exprimați-vă opinia

*