Prăjitură cu căpşuni

Prăjitură cu căpşuni


Ingrediente:

500 g zahăr
12 albuşuri
250 g făină
3 linguriţe vanilie
sare
Crema
750-900 g căpşune
250 g zahăr
750 g frişcă
1 lingură coajă rasă de portocale
1 linguriţă esenţă de migdale

Preparare:

Albuşurile se bat spumă, se amestecă cu puţin zahăr, se bat din nou foarte bine, după aceea se combină cu făină, sare şi vanilie.
Se toarnă totul în formă unsă, tapetată. După 30 de minute de coacere la foc mediu, blatul se răceşte, se taie cuburi şi se ornează cu cremă.
Crema
Se amestecă frişca cu căpşune tocate felii, coajă rasă de portocale şi esenţă de migdale.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Prăjituri cu fructe, Tarte.

Exprimați-vă opinia

*