Prăjitură New York

Prăjitură New York


Ingrediente:

300 biscuiţi graham, sfărâmaţi
50 g zahăr
1 kg cremă de brânză
500 g lapte condensat
80 g făină
80 g unt
4 ouă
1 lingură esenţă de vanilie

Preparare:

Se încinge cuptorul în prealabil. Untul se combină cu biscuiţii sfărâmaţi şi compoziţia rezultată se toarnă într-o tavă rotundă unsă. Crema de brânză se bate cu mixerul, peste aceasta se toarnă gradual laptele condensat, amestecând în continuu, apoi făina, ouăle şi esenţa de vanilie. După ce compoziţie este foarte bine omogenizată, se toarnă peste crusta din tavă şi se dă la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Se desprinde pe margini cu ajutorul unui cuţit, se lasă la răcit în tavă pentru câteva ore, după care se scoate, se aşază pe un platou, se taie felii şi se serveşte.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri.

Exprimați-vă opinia

*