Rulouri de crab cu praz

Rulouri de crab cu praz


Ingrediente:

4 tulpini de praz (doar partea albă)
20 g icre de somon
1 conservă de crab
½ bulb de pătrunjel tocat cubuleţe
1 eşalotă tocată
1 crenguţă de mărar, tocată fin
2 linguri de muştar
2 linguri de maioneză
1 lingură boabe de muştar (facultativ)
sare, piper măcinat

Preparare:
Se taie prazul rondele mari care se trec sub un jet de apă rece, apoi se fierb într-o cratiţă cu apă sărată, timp de 8 minute. Se scot, se clătesc cu apă rece şi se scurg pe nişte şerveţele, după care se golesc pe interior, împingând miezul cu degetul, până ce se obţin un fel de tuburi. Se pregăteşte o umplutură, astfel: se scurge peştele din conservă şi se îmbină cu eşalota tocată, pătrunjelul cuburi, mărarul tocat, cu sare şi piper. Tuburile de praz se umplu cu acest amestec, se aşază vertical pe un platou şi se decorează cu icre de somon şi boabe de muştar.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu peşte, Peşte.

Exprimați-vă opinia

*