Salată cu anşoa

Salată cu anşoa


Ingrediente:

2 ardei tocaţi
3-5 roşii tocate
150 g castraveţi tăiaţi felii
1 ceapă tăiată felii subţiri
100 g măsline negre tocate
6 bucăţi de peşte anşoa (tocat)
2 ouă fierte tari, tăiate în 4
1 linguriţă busuioc verde tocat
3 linguri ulei de măsline
1 lingură oţet
sare, piper

Preparare:

Se amestecă ardeii cu roşiile, castraveţii, ceapa tăiată felii, măslinele şi ouăle. Separat, se prepară o compoziţie din peşte, ulei de măsline, oţet şi busuioc, se condimentează totul cu sare şi piper, după gust, se toarnă peste amestecul de legume, se omogenizează uşor, se acoperă şi se dă 5 minute la frigider.
Se serveşte rece, cu lipii.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Peşte, Salate, Salate cu legume, Salate cu ouă, Salate cu peşte.

Exprimați-vă opinia

*