Salată de macaroane şi maioneză

Salată de macaroane şi maioneză


Ingrediente:

1 morcov
1 căpăţână ţelină
200 g macaroane
250 ml maioneză
câteva linguriţe oţet
200 g zahăr
3 linguriţe muştar
1 ardei iute
1 ceapă
1 ardei
sare, piper

Preparare:

Se toacă ceapa, ardeiul şi ţelina şi se rade morcovul.
Macaroanele se fierb cu sare, apoi se clătesc şi se scurg.
Separat, se combină maioneza cu oţetul, zahărul şi muştarul. Se condimentează totul cu sare şi piper, după care se adaugă ceapa, ţelina, ardeiul, morcovul şi pastele. În final, se omogenizează toată compoziţia şi se lasă câteva ore la rece.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste, Salate, Salate cu legume.

Exprimați-vă opinia

*