Salată de sardine cu brânză şi ceapă

Salată de sardine cu brânză şi ceapă


Ingrediente:

650 g sardine
3 ouă
1 ceapă
250 g brânză moale
1 lingură pătrunjel
200 ml maioneză
sare, piper

Preparare:

Sardinele se zdrobesc cu o furculiţă şi se aşază pe fundul unei tăvi unse cu unt sau ulei.
Separat, se fierb ouăle tari. Când se răcesc se curăţă de coajă şi se separă albuşul de gălbenuş. Albuşurile se toacă mărunt şi se amestecă cu ceapa şi ea tăiată foarte fin. Se aşază deasupra peştelui.
Deasupra se rade brânză şi se toarnă maioneză. Gălbenuşurile se zdrobesc şi se presară peste. Salata se condimentează şi se lasă să se răcească.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Salate, Salate cu brânză, Salate cu ouă, Salate cu peşte.

Exprimați-vă opinia

*