Spaghete cu legume

Spaghete cu legume


Ingrediente:

100 g paste
1 eşalotă tocată
1 dovlecel tăiat cubuleţe
1 crenguţă de ţelină
1 cutie smântână proaspătă 8% grăsime
1 pahar mic de vin alb sec
1 bucată de jambon de curcă, tăiată lamele
1 lingură de parmezan

Preparare:
Într-o cratiţă se fierb spaghetele. Între timp, se căleşte eşalota până ce se înmoaie bine, peste care se adaugă dovlecelul cuburi şi ţelina tocată. Se lasă 5 minute la înăbuşit, se încorporează apoi vinul, smântâna, fâşiile de jambon, piperul şi se mai fierbe totul timp de 2 minute. Spaghetele se amestecă în acest sos şi se presară parmezan. Se servesc calde.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu alcool, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*