Supă cu legume

Supă cu legume


Ingrediente:

1 ceapă
200 g brânză ricotta
3 linguri pastă de roşii
1 roşie decojită
1 cartof
4 ouă
150 g mazăre
150 g conopidă
5 linguri ulei
sare, piper

Preparare:

Se spală roşia, cartoful şi conopida şi se taie felii. Ceapa se toacă, apoi se căleşte în ulei încins, până se înmoaie, se incorporează conopida, pasta de roşii, mazărea, cartofii şi roşia tăiată rondele. Se acoperă totul cu apă, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se dă în clocot şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Când legumele sunt gata, în supă se sparg 4 ouă, se pune brânza tăiată cuburi şi se mai dă un ultim clocot de 3 minute.
Se garniseşte cu pătrunjel verde tocat şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

Exprimați-vă opinia

*