Supă de legume

Supă de legume


Ingrediente:

3 cartofi
1 morcov
½ ţelină
1 ardei
¼ varză
1 ceapă
3 roşii
1 ridiche
1 lingură făină
1 linguriţă boia
100 g iaurt
1 ou
100 g brânză kashkval
boia, sare, piper

Preparare:

Ţelina şi morcovii se taie cuburi, după care se fierb cu sare, împreună cu ardeii şi varza tocată. Când ingredientele amintite se înmoaie, se adaugă cartofii. Urmează ceapa, boia şi roşiile rase. În final se incorporează sfecla fiartă separat şi oul bătut cu iaurt, pentru îngroşare.
Supa rezultată se garniseşte cu pătrunjel verde tocat şi brânză rasă.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

Exprimați-vă opinia

*