Tăiţei cu morcovi şi ghimbir

Tăiţei cu morcovi şi ghimbir


Ingrediente:

200 g tăiţei semifierţi pentru supe instant
1 sparanghel verde
½ ţelină tăiată felii
100 g morcovi tăiaţi felii
½ rădăcină mică ghimbir tocat
1 lingură sos de soia
1 lingură sake
1 linguriţă ulei de susan
sare

Preparare:

Sparanghelul se fierbe şi se taie felii subţiri pe diagonală. Uleiul se încinge, apoi se adaugă ghimbirul, morcovii şi ţelina. Se căleşte totul 5 minute, se adaugă sparanghelul, apoi după puţin timp, tăiţeii. Se prăjeşte totul până ce legumele se rumenesc, iar în final preparatul se condimentează cu sare, sake şi sos de soia.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Garnituri, Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*